Ořechový dort skoro jako od maminky

SUROVINY:
Korpus: 5 celých vajec, 200 g pískového cukru, 100 g jemně mletých vlašských ořechů, 160 g polohrubé mouky, citronová kůra.
Krém: 500 ml mléka, lžíce rozpustné kávy, 1 balení vanilkového pudinku v prášku, 300 g cukru moučkového, 300 g másla.
POSTUP:
Ušlehej bílky a pak k nim postupně (střídavě) přidávej žloutky a cukr, nakonec mouku, mleté ořechy a citronovou kůru. Upeč pomalu, asi 45 min.
Mléko přiveď k varu, vlož do něj rozpustnou kávu.
Přidej vanilkový pudink, povař a nech dobře zchladnout. Nutno pudink občas zamíchat, aby se na povrchu neudělal ztvrdlý škraloup.
Vařečku vždy z pudinku vyndej. Potom dobře utři máslo s cukrem, přidej vychlazený pudink. Krémem potři jednotlivé vrstvy korpusu a povrch dortu. Posypej mletými oříšky.
Zdroj obrázku: lidovky.cz